Wedstrijd

Win een weekendje met een Goboony-camper ter waarde van 500 euro!

Door de pandemie hebben veel mensen afgelopen jaar hun reisplannen in het water zien vallen. Kamperen en reizen met de mobilhome werd het voorbije jaar voor velen een (her)ontdekking.  

Om de lancering van Kampeertijd te vieren geven we samen met het camperdeelplatform Goboony een weekendje met de camper weg ter waarde van 500 euro!

Op Goboony kan je uit meer dan duizend campers en busjes kiezen voor jouw idéale weekendje weg. Er is voor elk wat wils: hippe en trendy mobilhomes, omgebouwde busjes of luxe campers. Op Goboony vindt je altijd de  perfecte reispartner op wielen.

Waag je kans en wie weet geniet jij van een heerlijk weekendje weg!

Neem deel aan de wedstrijd

Wat is Goboony en hoe werkt het?

Goboony is de Airbnb op wielen: het camperdeelplatform zorgt ervoor dat je zorgeloos kan huren rechtstreeks van de particulier. Wie offertes gaat opvragen bij camperverhuurbedrijven, valt al snel achterover van de prijzen. Daarom is een camper huren via het camperdeelplatform Goboony altijd een goede zet: het is veilig, véél goedkoper dan een verhuurbedrijf én je huurt rechtstreeks van de eigenaar. Want hun camper staat namelijk het grootste deel van het jaar stil, en dat is zonde.

Via Goboony kan je een camper huren op een veilige en zorgeloze manier, waarbij alle partijen op hulp kunnen rekenen indien nodig! Niet alleen is het goedkoper dan een verhuurbedrijf, je kan rekenen op Goboony als tussenpersoon bij problemen, vragen of schade.

Meer info: www.goboony.be