Campingshow Vervaet by Vanomobil opent deuren

Een jaar na de aankondiging dat Campingshow Vervaet en Vanomobil samen verder gaan, openen ze de deuren van hun spiksplinternieuwe showroom langs de Zelebaan in Lokeren.

Dankzij de rij motorhomes op het dak, kan je het niet missen: de spiksplinternieuwe showroom van Campingshow Vervaet en Vanomobil. Een jaar na de aankondiging van dit nieuwe project zijn ze klaar om klanten te ontvangen in een showroom vol motorhomes van maar liefst 6 topmerken: Adria, Bürstner, Dreamer, Itineo, Knaus en Westfalia.

De showroom gaat dit weekend open, maar de werkplaats heeft nog enkele weken nodig om operationeel te zijn. “De werkplaats is het hart van ons bedrijf en service is waarvoor we staan. We kunnen dus niet lichtzinnig omspringen met onze dienstverlening. We zijn volop bezig met de inrichting van de werkplaats en met de opleiding van techniekers. Tegen de zomer zal ook de werkplaats up and running zijn.” Eens de werkplaats in gebruik genomen wordt, zal er ook een plechtige opening georganiseerd worden waar leveranciers, de klanten van Campingshow Vervaet en betrokkenen uit de buurt op uitgenodigd zullen worden.

Gepubliceerd op donderdag, april 11, 2024 door Steven Durnez

Delen