SunLiving laat je ruim de keuze

SunLiving gaat 2021 dynamisch in. Het nieuwe logo Made by Adria maakt duidelijk hoe hoog de lat ligt. Beide merken rollen uit dezelfde fabriek en hanteren dezelfde kwaliteitsnormen. Het interieur is nieuw en praktischer dan ooit. Het actiemodel S70 SL is nu al een bestseller.

Meer keuze… 

Er is keuze uit een Fiat of Citroën-chassis, beide standaard met een 120 pk motor. Een automaat is beschikbaar vanaf 140 pk. De stuurcabine is verkrijgbaar in standaard wit of een zacht zilver. In het interieur is er keuze tussen twee soorten bovenkasten. Voor een frisse moderne look opteer je voor Alpine wit, voor een meer klassieke afwerking is Nabucco Cherry een ideale keuze.  

Meer stijl… 

Het interieur ondergaat een tijdloze upgrade. Donkere elementen zoals de tafel en de zijwand naast de keuken wisselen harmonieus af met witte bovenkasten. Stevige metalen handgrepen verhogen de functionaliteit van de kasten. Nieuwe led-verlichting, regelbaar en verplaatsbaar, en bijbehorende stoffen maken het plaatje compleet. Je vindt er ook een verplaatsbaar USB-contact.  

Meer gebruiksgemak… 

De ruime garages zijn van beneden tot boven volledig bruikbaar. Ze hebben een vlakke vloer en zijn ’e-bike ready’. De nieuwe Smart Comfort ergonomisch gevormde zitbank zorgt voor een perfect ligvlak wanneer je de zithoek ombouwt om te slapen. De tafel is voorzien van een verlengbaar vlak. Er is keuze uit twee standaard stoffen, eentje in kunstleder. Opvallend zijn de handig geplaatste USB-poorten, de verwarmde en geïsoleerde vuilwatertank, een standaard secumotion monocontrol, en een standaard DC/DC laadbooster, die de woonbatterij op peil houdt. 

Bestseller! 

De hit van seizoen 2021 wordt zonder twijfel de nieuwe S70 SL Travel Star Edition. Slechts 699 cm lang met een twinbed met maxisalon en badkamer in één ruimte. Hij is verkrijgbaar op Citroën (165 pk) of Fiat (140 pk automaat) met een cabine in zilver metaal, Safety Pack (mistlampen voor, parkeersensor achter, traction plus), design Plus pack, Travel Pack en Travel Star Pack. Dat laatste pakket maakt je camper extra compleet: verwarmde en geïsoleerde vuilwatertank, Truma Combi 6, comfort schuimmatrassen, reservewiel met houder in de garage, Thule-luifel, scheidingsgordijn bij bed achteraan en  wasbakafdekking in de vorm van een snijplank. De prijs is zeer scherp: voor de Citroën 165 pk betaal je € 53.950, voor de Fiat 140 pk mét automaat € 59.750.  

Gepubliceerd op vrijdag, januari 22, 2021 door Steven Durnez

Delen