Pilote combineert compact met ruim

Twee halfintegralen met een twinbed achteraan zijn nieuw: de P720FGJ (720 cm, zonder paviljoenbed) en de identieke P726FGJ (met paviljoenbed).

Ze hebben ook een face à face-zithoek met open keuken en  een aparte badkamer. Je kan deze modellen ook krijgen op 745 cm. Het verschil is een ruimer keukenblok en een grotere koelkast (160 l in plaats van 138 l).  

Veel plaats voor kleren 

De ultracompacte P626D (620 cm) heeft geen vast bed maar een paviljoenbed van 201 bij 160/125 cm en een laadvermogen van maar liefst 700kg. Ook compact is de nieuwe integraal G690D (699 cm), die de face à face-zithoek herneemt, maar aansluitend een open keuken, een badkamer over de volledige breedte en tegen de achterwand een grote dressing heeft.  

De uitrustingsniveaus Essential en het neusje van de zalm Sensation zijn opgewaardeerd, net als de Xperience 2.0, een tablet om je motorhome mee te bedienen. Het systeem is sneller, het display eenvoudiger en de nutsvoorzieningen sneller te bedienen.  

Buscampers 

Bij de buscampers is er voortaan keuze uit een klassiek model (standaard, met dakstijl in de cabine) of met open cabine (premium). Optioneel op beide uitvoeringen is een panoramisch dakraam.  

Gepubliceerd op vrijdag, januari 22, 2021 door Steven Durnez

Delen