Nog meer comfort met c’go

Voor het modeljaar 2024 moderniseert Dethleffs de c'go-serie. Zeg vaarwel tegen de witte binnen-wanden... Hier is gekozen voor een cappuccino-kleurige wandbekleding met een leerachtige struc-tuur, afgewisseld met lichtgrijze oppervlakken met linnenstructuur.

Dat zorgt voor iets meer contrast met de meubels en geeft een harmonieuze uitstraling. Nieuwe woonwerelden zoals Ronda, Estepona en Manilva doen hun intrede. Optioneel kan je kiezen voor accenten in donkerbruin, groen of cognackleur in de woonruimte.

In de standaarduitrusting wordt het woonthema Ronda gebruikt, met donkerbruine stoffen die overgaan in antraciet. Een andere nieuwigheid voor 2024 is de introductie van informatietechnologie in de c'go.

Het standaard Dethleffs System Information Unit (SIU) laat toe om diverse gegevens en informatie over je caravan gemakkelijk op te vragen in de Dethleffs Connect-app. Zo is hij voorzien van sensoren voor ‘spanning’ en ‘niveauregeling’, waarmee je de elektrische spanning in de caravan kan checken en de horizontale uitlijning van de caravan kan controleren.

Optioneel kan het SIU worden uitgebreid met extra sensoren, zoals voor de waterstand, de vulling van de gasfles, kogeldruk, temperatuur, bandenspanning of de vergrendeltoestand van de deur. Verder blijft de familievriendelijke serie bestaan met acht indelingen.

www.dethleffs.de

Gepubliceerd op maandag, oktober 9, 2023 door Steven Durnez

Delen