Nieuw topmodel voor Caravelair

Het Franse merk Caravelair herziet in 2024 haar modellenreeks. Titanium, Artica en Allegra verdwij-nen, in de plaats komen naast de Alba de series Sports Line en Exclusive Line.

Een gloednieuw model in het assortiment is de Exclusive Line 522, met een lengte van 697 cm. Deze caravan heeft een twinbed aan de achterkant, met verstelbare matrassen. Daardoor kan je de hoofdsteunen comfortabel opstellen om te lezen of te streamen. Aan de voorkant vind je de grote ronde zithoek.

Dankzij het extra ‘Skyview’-panoramaraam valt er extra veel licht in de leefruimte. In het midden van de caravan liggen de douche en de keuken tegenover elkaar. Deze serie heeft nog vier andere indelingen.

Tot de standaarduitrusting behoren een Truma Combi 4 warmwaterverwarming, een bedieningspaneel en een toegangsdeur van 61 centimeter breed. De uitgebreide uitrustingspakketten Safety, Cozy, Shower en Camper zijn standaard inbegrepen. Ze omvatten onder andere een hordeur, elektrische vloerverwarming, een watertank van 50 liter en externe water- en gasaansluitingen.

www.caravelair-caravans.com

Gepubliceerd op maandag, oktober 9, 2023 door Steven Durnez

Delen