Malibu verfraait halfintegralen en integralen

Na vijf jaar neemt moederbedrijf Carthago de Malibu-campers (niet te verwarren met de gelijknamige buscampers) onder handen.

Onder de naam Generation M krijgen de halfintegralen en integralen dezelfde toptechnologie als de linerklasse: de innovatieve verbindingstechniek tussen dak en zijwanden in combinatie met het hagelbestendige GFK-dak, de GFK-bodemplaat en de volwaardige dubbele bodem. De zij- en achterwanden krijgen een elegante ronding en de ramen zijn mooi weggewerkt in de zijwanden.  

Meer ruimte en licht 

Binnen vallen de bovenkasten meteen op door de licht naar binnen afgeronde kastkleppen. In de slaapkamer zien we een klassieke rechte vorm. Het bicolour interieur combineert de witte kastkleppen met warm hout, in contrast met de grijze vloer. De interieurvariant Bellagio is een blikvanger met nieuwe sfeerverlichting van plafond tot vloer. In de zitgroep noteren we een nieuwe L-zitbank met eronder een draaibare schoenenkast. Naargelang van de indeling past een 32” televisie in een kast met schuifsysteem. In de keuken is er meer ruimte op het aanrecht, ook in de badkamer werd de ruimte geoptimaliseerd.  

In totaal heb je de keuze uit acht halfintegralen en zeven integralen in lengtes van 655 tot 748 cm.

Gepubliceerd op vrijdag, januari 22, 2021 door Steven Durnez

Delen