Malibu Campers bestendigt zijn gamma

Vorig jaar nam Malibu Campers zijn gamma stevig onder handen. Het nieuwe jaar staat dan ook volledig in het teken van verfijningen en verbeteringen.

Een eerste voorbeeld daarvan is de nieuwe standaard en extra brede woonceldeur van 63 cm. Ze is uitgerust met een naadloos geïntegreerde muggenhor, een dubbel slot, aantrekkelijke binnenbekleding en een extra groot venster met verduistering. Centrale vergrendeling is wel optioneel.

Daarnaast investeerde Malibu Campers ook in entertainment. Op hoog niveau! Ze introduceren twee nieuwe multimediasystemen van Pioneer. Zo kan je kiezen voor de  6,8” Moniceiver met DAB+ radio. Of voor het ultramoderne systeem met DAB+ en navigatie- en camperroutebegeleiding.

Een belangrijke verrassing in 2022 is de Fiat Ducato. Deze nieuwe generatie motoren voldoet aan de Euro 6d emissienorm en is te bestellen in 120, 140, 160 of 180 pk. Ook de volledig vernieuwde cockpit met een nieuw stuur, design versnellingspook en automatische klimaatregeling spreekt aan.

Vanaf 2022 zijn enkele technologieën standaard inbegrepen, zoals handmatige airconditioning, passagiersairbag, cruisecontrol en het start-stopsysteem. En daar houdt het niet op. Veiligheidssystemen zoals elektrische stuurbekrachtiging, zijwindassistent, stabiliteitscontrole voor aanhangwagens en aanrijdingsremsysteem behoren ook tot de standaarduitrusting.

Gepubliceerd op vrijdag, oktober 1, 2021 door Steven Durnez

Delen