Kamperen in de stad

Een camping in het hart van de stad? Antwerpen heeft het! City Camping Antwerp ligt op een rus-tige locatie naast de jachthaven op de Antwerpse Linkeroever en vlak bij het historisch centrum van 't stad. Via de iconische voetgangerstunnel onder de Schelde of met de overzet ben je te voet of met de fiets in een wip op de Grote Markt, aan de kathedraal en op de Groenplaats.

Met 34 specifieke camperplaatsen, 45 grote kampeerplaatsen voor tenten en caravans, 14 trek-kersplaatsen en 2 glampingplaatsen is er aanbod genoeg. De camping beschikt over 20 fietsen die je voor 2 euro per dag kan huren. Op 1,5 km van de camping kan je te voet of met de fiets gratis de overzetboot nemen naar het Steenplein. 

Net naast de camping is een ruime speeltuin en de wat grotere kinderen kunnen zich volledig uitle-ven in het grote skatepark. Vlakbij vind je ook het openluchtzwembad De Molen, met een ver-warmd 50-meterbad. Er is ook een plonsbad, een grote ligweide en een lift voor personen met een handicap. Op wandelafstand van de camping kan je bij The Plage genieten van de beste mosselen van Antwerpen.

www.citycampingantwerp.be

Gepubliceerd op vrijdag, december 24, 2021 door Steven Durnez

Delen