Frankia is klaar voor de next generation

Helemaal nieuw in de populaire NEO-halfintegralen is de Neo BD. Naast het model met twinbed (GDK) is hij nu ook verkrijgbaar met een dwarsbed van 203 bij 140 cm.

Aan de L-vormige zithoek tafel je gezellig met vijf personen. Er zijn wel maar vier gehomologeerde zitplaatsen. De drank en het voedsel voor je tafelgasten bewaar je in de standaardkoelkast van 84 l, of in het grotere exemplaar van 138 l.

De meer exclusieve variant is de Neo Black Line, die andere accenten legt. Hij is verkrijgbaar in twee indelingen: met een twin- of dwarsbed en in een MTM van 3,5 of 4,5 ton. Je geniet van het rijcomfort van een Mercedes Sprinter met voorwielaandrijving en van twee meter stahoogte in de volledige motorhome.

Met de Next lanceert Frankia een nieuwe generatie integralen op Fiat Ducato. De Next zet namelijk grote stappen richting maximale zelfvoorziening. Hij maakt gebruik van nieuwe technologieën zoals het innovatieve Thetford iNDUS-systeem dat reizigers tot zeven dagen autonomie schenkt. De integraal beschikt ook over 3 zonnepanelen, 2 lithiumbatterijen, een verswatertank van 250 liter en een garage met een binnenhoogte van 124 cm. Slapen doe je in een twinbed van 195 en 200 cm lang of in het hefbed boven de stuurcabine. En dit alles met een MTM van 5,5 ton en 160 pk onder de motorkap.

Gepubliceerd op vrijdag, oktober 1, 2021 door Steven Durnez

Delen