Eind augustus nieuwe editie van Caravan Salon Düsseldorf

Van 28 augustus tot en met 5 september 2021 vindt de 60ste editie van Caravan Salon Düsseldorf plaats, de jaarlijkse hoogmis voor de liefhebbers van campers, caravan en accessoires. In Düsseldorf worden de trends, innovaties en nieuwigheden van het komende seizoen gepresenteerd.

Nadat de Duitse overheid onlangs de openingsmodaliteiten voor beurzen presenteerde, ziet de organisatie van Caravan Salon Düsseldorf het positief in en gaat men er van uit dat de jaarlijkse beurs dit jaar gewoon kan plaatsvinden met in acht name van een aantal veiligheidsmaatregelen.

In vergelijking met de vorige editie worden dit jaar drie extra hallen in gebruik genomen. Die uitbreiding was broodnodig want ook het aantal exposanten stijgt voor de komende editie met zowat 45 procent. 

Zowat 500 exposanten zullen op een oppervlakte van meer dan 200.000 vierkante meter de hele wereld van het mobiele reizen vertegenwoordigen. In 13 hallen en op het buitenterrein presenteren zij ’s werelds grootste keuze aan caravans, campers, kampeerbusjes,  toebehoren, outdoor-kleding en – uitrusting, reisbestemmingen en natuurregio’s, camping- en staplaatsen.

Zowat alle fabrikanten zullen in Düsseldorf hun complete portfolio tentoonstellen. Daarnaast zijn er ook enkele nieuwe merken die in Düsseldorf hun wereldpremière vieren. 

Meer info op www.caravan-salon.de.

Gepubliceerd op dinsdag, juni 8, 2021

Delen