Depolim eerste TakeOff-dealer in België

Depolim Motorhomes uit Pelt scoort een mooie primeur. Het wordt de eerste dealer in ons land van de de Take Off, een cross-over tussen de vouwwagen en de compacte caravan.

De TakeOff  is een product van het Nederlandse merk Easy Caravanning. Het nieuwe kampeerconcept viel twee keer in de prijzen bij de jongste European Innovation Award voor de kampeerindustrie: als meest innovatieve start-up en als absolute favoriet onder een uitgebreid team van bloggers in de kampeerbranche.

De TakeOff valt op door het eenvoudige opzetmechanisme: je trekt de klep omhoog en binnen 30 seconden staat hij helemaal klaar voor gebruik.  De TakeOff is compact, licht in gewicht en uiterst handzaam met een vrij zicht naar achteren tijdens de reis. Door z’n gewicht is de Take Off geschikt voor de allerkleinste personenauto’s en elektrisch aangedreven auto’s.

Modellen

De Take Off is er in drie uitvoeringen die alleen verschillen qua luxe. Model Active is de eenvoudigste variant met 14 inch wielen en een witte kunststof wagenbak. Net als alle andere uitvoeringen kun je van de langsbanken een bed maken van 205×160 cm.

De TakeOff Sport komt met 15 inch wielen, schokdempers in plaats van torsievering, snelkoppelingen voor gas- en wateraansluitingen, een portable toilet, ventilatorverwarming en een uitneembare keuken.

Topmodel Xcite wordt bovendien geleverd met zijwanden in een kleur naar keuze en is verder voorzien van AL-KO Big Feet uitdraaisteunen, stabilisatorkoppeling, bijpassende Karsten-luifel en een koelbox.

Verder is de binnenruimte uit te breiden met de luifel die dicht te maken is met 2 zijwanden én een extra aankoppelbare slaap-aanbouwtent, waar eventueel 2 kinderen in kunnen slapen.

Vanaf half maart is de TakeOff te bekijken in de showroom van Depolim in Pelt.

Meer info: www.depolim.be

 

Gepubliceerd op woensdag, maart 17, 2021 door Bart Van Belle

Delen