De winter is voorbij, Nomadsland nog lang niet

Tot eind juni kunnen glampeerders op de pop-upcamping Nomadsland slapen in Mongoolse joerten, brood bakken op een vuur en relaxen in een outdoorspa.

Sluit je ogen en beeld je in dat je een nomade bent op de Mongoolse toendra’s en steppen. Denk aan lange dagen te paard, zonder zadel. Speuren naar graasland voor het vee. Stoofpotjes van schapenkoppen. Toegegeven, die fantasie komt niet meteen overeen met de Ardense bossen, maar laat je dat niet tegenhouden om te genieten van Nomadsland. In Massambre, bij de grens met Frankrijk, ligt deze pop-upcamping in het midden van de natuur. Schrik dus niet als er een damhert, een vos of een everzwijn aan je tent komt snuffelen.

Nog tot 27 juni kunnen kampeerders met een liefde voor (een tikje) luxe in Nomadsland terecht voor een avontuurlijke tweedaagse. Je slaapt in een gezellig ingerichte traditionele joert, zo’n tent die de nomaden oorspronkelijk gebruikten tijdens hun zwerftochten. Voor kou moet je dus niet vrezen. Temeer omdat de Finse sauna en de houtgestookte hottub van de outdoorspa klaar staan voor wie na een lange wandeling door de bossen wat warmte kan gebruiken. Staan verder op het programma: workshops broodbakken, gezelschapsspelletjesavonden, outdoormeditatie, (wijn)joga en gezellig verbroederen aan het kampvuur.

Een tweedaagse op Nomadsland kan vanaf €290 voor twee personen, activiteiten en gebruik van de spa inbegrepen. Meer info en boekingen via https://nomadsland.eu/nl/

Gepubliceerd op vrijdag, april 1, 2022 door Tom Peeters

Delen