De eindeloze mogelijkheden van Cadac

Koken op de camping is een van de leukste dingen tijdens een kampeervakantie. Een campingmaaltijd bestaat al lang niet meer uit een paar hamburgers of worstjes. Met de barbecues van CADAC | Dometic bereid je elk denkbaar gerecht op de camping; van pizza en paella tot tapas of zelfs desserts. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Jouw ideale camping barbecue

Waar moet je nou op letten bij aankoop van een camping barbecue? Op de meeste plekken zijn houtskoolbarbecues verboden. Een gasbarbecue biedt hier uitkomst. Hoe kies je nou jouw ideale camping BBQ? Er zijn een paar dingen die je vooraf kunt bedenken bij het kiezen van de juiste grill zoals; voor hoeveel personen wil je koken? Wil je een of meerdere gaspitten? Bereid je alleen eenpansgerechten of wil je meer mogelijkheden? We zetten hier de verschillende mogelijkheden voor je op een rij.

Safari Chef 30 – Kleine alleskunner

De Safari Chef is een ultracompacte barbecue met inklapbare pootjes. Hij wordt geleverd met maar liefst 4 kookoppervlakken: een pandrager, bakplaat, grillplaat en een deksel die tevens als pan gebruikt kan worden. Je bergt het complete apparaat eenvoudig op in de meegeleverde draagtas.

Meer info

Citi Chef 40 – Trendy tafelmodel

De Citi Chef 40 heeft een iets groter kookoppervlak van 40cm vergeleken met de Safari Chef 30 (30cm). Dit tafelmodel is beschikbaar in 3 trendy kleuren en is daarmee een ware eyecatcher voor op het balkon of op de camping.

Meer info

Carri Chef 40 – Ideale outdoor BBQ

De Carri Chef 40 heeft eveneens een diameter van 40cm en wordt geleverd met aluminium poten. Een van deze poten heeft een handig stelpootje, zodat je je barbecue eenvoudig waterpas zet op de camping. Er zijn diverse combo’s beschikbaar, zoals de BBQ / Chef Pan Combo; deze wordt geleverd met een BBQ rooster, een pandrager en een handige Chef Pan.

Meer info

Carri Chef 50 – De familie BBQ

Kook je vaak voor meer dan 4 personen, dan is de Carri Chef 50 een ideale barbecue. Met een diameter van 50cm heb je voldoende ruimte om een grotere maaltijd te bereiden. Kies je voor de BBQ / Skottel Combo, dan krijg je niet alleen een BBQ rooster maar ook een grote wokpan (Skottel).

Meer info

2 Cook 3 – Kooktoestel met 2 kookgedeeltes

Heb je niet voldoende aan één pit? Dan kom je terecht bij de 2 Cook 3 Pro Deluxe. Dit lichtgewicht, luxe kooktoestel met 2 pitten biedt veel kookopties. Deze variant heeft 2 pandragers, een percolator houder, een bakplaat en een grillplaat. Zo kun je bakken, grillen, koken of koffie zetten op hetzelfde moment.

Meer info

NIEUW IN 2024: de 2 Cook 3 Turbo

In het voorjaar van 2024 komt CADAC | Dometic met een nieuw, innovatief kooktoestel; de 2 Cook 3 Turbo. Deze barbecue heeft twee Turbobranders die zorgen voor een sterkere, gerichte warmteafgifte. Dit zorgt voor een snellere opwarmtijd en daarmee minder gasverbruik. Daarnaast kan de 2 Cook 3 Turbo ook veilig binnen gebruikt worden dankzij de thermokoppel; als de vlam onverwacht uitgaat, wordt de gastoevoer automatisch afgesloten.

Meer info

Gepubliceerd op vrijdag, februari 16, 2024

Delen