Zomer en winter, altijd comfy bij Frankia

De integraalreeks Platin is al jaren het vlaggenschip van de Duitse premiumbouwer Frankia. De luxe liner krijgt voor modeljaar 2024 een nieuw buitendesign dat zich onderscheidt met de andere premi-um campers van Frankia.

De combinatie van de Mercedes-Benz met krachtige achterwielaandrijving, 190 pk en de 9-traps automaat zorgen voor een krachtige en soepele rijbeleving. Ze bieden veel opbergruimte dankzij de doorlopende traploze dubbele vloer. De doorlopende interieurhoogte bedraagt maar liefst 203 cm. Je hebt een 270-liter schoonwatertank en een handige centrale unit met automatisch oprollende kabel. Nieuw op het gebied van comfort zijn de meervoudige matrassen en nieuwe ergonomische bekleding.

Uniek is ook het standaard energiepakket met een nieuwe 300 Ah LiFePo-batterij, een 4 x 115 W zonne-energiesysteem met zonne-energie-indicator, een omvormer MT 1700-Si-N/Sinus en een CAC computer automatische lader, en een Power-Lade-Booster 90A met hybride besturingselektronica en een verlichte elektrische kast.

Winterkamperen is geen probleem met de Thermo Guard Plus-wand- en vloerconstructie, die standaard wordt geleverd met een afdichtingsgarantie van elf jaar. De robuuste GFK buitenhuid is ideaal voor elk weertype en zorgt ervoor dat je zelfs in de meest barre omstandigheden comfortabel kan reizen. De doorlopende verwarmde dubbele vloer zorgt voor een aangename vloerverwarmingseffect, terwijl de XL-garage en dubbele vloer veel ruimte bieden voor winteruitrusting zoals ski's, boards en meer.

De nieuwe Platin is verkrijgbaar in vijf indelingsvarianten waarvan twee met een twinbed, één met een centraal bed en twee indelingen met een grote rondzit achteraan en een twinbed boven de stuurcabine.

www.frankia.de

Gepubliceerd op maandag, oktober 16, 2023 door Steven Durnez

Delen