Vier keer meer fun met Carrado

Na de introductie van de CV590 4x4 begin van het jaar zijn nu ook de halfintegralen T338, T447 en T449 beschikbaar op basis van de Ford Transit.

Bovendien zorgen nieuwe decors en vijf verschillende living world-ontwerpen in het interieur voor een opgewaardeerd uiterlijk, samen met nieuwe uitrustingskenmerken en designstickers op de achter- en zijwand.

De halfintegralen op basis van Ford in de T338, T447 (allebei ook gebaseerd op Fiat) en T449 zijn in het huidige modeljaar verkrijgbaar als ‘EDITION24’. Alle modellen hebben een Ford 130 pk heavy duty motor en 16’ lichtmetalen velgen met het chassispakket, het basispakket, een inklapbare verduistering, ramen in de T-kap, een grote koelkast, de leefomgeving ‘grijs’, een geïsoleerde afvalwatertank, een luifel, een tv-pakket, kozijnramen en designtoepassingen aan de achterzijde als standaarduitrusting. Handig is ook het tweede kofferluik in de garage.

De Carado CV 590 4x4 Edition 24 pakt uit met vierwielaandrijving voor meer grip op sneeuw, grind of natte campingweiden. De buscamper is 598 cm lang en heeft een dwarsbed achterin van 192 bij 189 cm. De compressor koelkast heeft een volume van 70 liter - genoeg voor twee reizigers. De Truma Combi-4-verwarming wordt gevoed door twee gasflessen van 11 kg. De watertank heeft een gebruikelijke capaciteit van 100 liter. Als je wil winterkamperen met de vierwielaandrijver, kan je investeren in een verwarmde afvalwatertank.

www.carado.de

Gepubliceerd op maandag, oktober 16, 2023 door Steven Durnez

Delen