Pasta met paddenstoelen en parmezaan

Pasta met paddenstoelen en parmezaan

Ingrediënten voor 4 personen 

  • 2 courgettes 
  • 500 g paddenstoelen 
  • 2 teentjes look 
  • Olijfolie 
  • 500 g pasta naar keuze 
  • 1 blokje groentebouillon  
  • 200 g (diepvries)erwten 
  • 40 g Parmezaanse kaas 
  • 60 g volle room 
  • Peper en zout 

Bereiding

  1. Snij de courgettes in blokjes. 
  2. Borstel de paddenstoelen en snij in stukjes. 
  3. Pel de look en snij fijn. 
  4. Kook de pasta al dente in water met een bouillonblokje en giet af. 
  5. Bak de courgetteblokjes en de paddenstoelen goudgeel in hete olijfolie, en stoof de look en de erwten kort mee. 
  6. Roer de groenten, de kaas en de room onder de pasta…  
  7. Kruid naar smaak met peper en zout
Gepubliceerd op vrijdag, januari 15, 2021 door Christian Pauwels

Delen