Nieuwe Westfalia Kelsey: nog meer comfort

Het Ford-chassis, dat bekend staat om zijn rijcomfort en hoge uitrustingsniveau, blijft klanten voor zich winnen. Het was daarom ook een kwestie van tijd voor hij zijn intrede deed in het Westfalia-gamma. Zeg hallo aan de nieuwe Westfalia Kelsey!

De nieuwe Kelsey is gebaseerd op de Ford Transit Custom en is zo ontworpen dat je hem perfect voor dagelijkse verplaatsingen kunt gebruiken. Met zijn compacte afmetingen (534 cm) is hij de ideale mix tussen een comfortabele, makkelijk te hanteren auto en een reisgezel die je de mooiste avonturen laat beleven.  

Met een zeer complete indeling biedt de Kelsey vier volwaardige zitplaatsen en dit zonder in te boeten aan uitrusting en comfort. We zien een topklasse meubilair met een keukenblok met twee gaspitten en een pop-up daktent met Froli-matrassen. Autonomie is verzekerd met een verswatertank van 50 liter en een vuilwatertank van 57 liter.  Er is zelfs een heuse badkamer aanwezig met toilet en mogelijkheid om te douchen.  

De Kelsey neemt heel wat kenmerken over van zijn grote broer, de immens populaire Kepler One op Volkswagen Transporter. Beiden genieten een grote compressiekoelkast met vriesvak, wat een zeldzaamheid is in het segment van buscampers. Hij heeft ook dezelfde indeling met zijn innovatieve L-vormige zithoek en centrale gangpad, wat nog meer ruimte biedt en meer circulatieruimte in het voertuig.  

Nog een sterk punt: de Kelsey heeft een dubbele schuifdeur, wat erg praktisch is voor dagelijks gebruik! 

Meer info

Gepubliceerd op dinsdag, oktober 5, 2021 door Steven Durnez

Delen