Modern & minimalistisch

Eura Mobil gaat voor premium. Na de succesvolle introductie van het Mercedes-chassis met hoog-waardige uitrusting in de Profila-serie, is het nu tijd voor een exclusief en opvallend meubeldesign voor de topmodellen met het Mercedes-logo.

Met het nieuwe ‘Natural Heritage’ interieur heeft Eura Mobil een modern en minimalistisch ontwerp gecreëerd dat moeiteloos samensmelt met een natuurlijke ambiance. Geïnspireerd door de kleuren van de natuur- en cultuurlandschappen creëerden de ontwerpers een interieur met intrigerende contrasten tussen verfijnde natuurlijke elementen en functionele, deels historische esthetiek.

Het ‘Natural Heritage’ interieur is een spel van contrasten. In de basisstructuur gaat donker notenhout harmonieus samen met licht grenen decor op de bovenkastdeuren. De meubelklepsluitingen zijn uitgevoerd in gietijzer in plaats van chroom, de wandbekleding is van zacht vilt in plaats van kunststof en het meubelcorpus heeft een natuurlijke houtnerf in plaats van een fijn lijndecor.

Dit gedurfde ontwerp is nog verder doorgevoerd. In plaats van microvezelstof vind je comfortabel corduroy voor de bekleding, terwijl de vloer is bedekt met zichtbaar beton, geen traditioneel bootdek. In de keuken en badkamer brengen matte zwarte kranen een moderne twist, terwijl graniet de plaats inneemt van hout voor het bedframe.

www.eura-mobil.de

Gepubliceerd op maandag, oktober 16, 2023 door Steven Durnez

Delen