Meer licht, meer lucht, meer ruimte bij Mobilvetta

De Italiaanse fabrikant Mobilvetta laat zijn bestaande aanbod doorlopen, maar voert wel enkele ver-beteringen door aan de Krosser-reeks van halfintegralen met een paviljoenbed.

Bij de indelingen met een vrijstaand- en twinbed werd de vrijstaande douchecabine herdacht. Daardoor krijg je 30 cm meer bewegingsruimte rond het vrijstaand bed en kon het twinbed aan passagierszijde 10 cm langer gemaakt worden. Over de douchecabine gesproken: het dakvenster is verplaatst van het gangpad naar de douche zelf.

Naast meer licht en lucht krijg je ook extra stahoogte. Het nieuwe keukenblok – hetzelfde als in het topmodel K-Yacht Technoline - blinkt uit in functionaliteit met de verzonken spoelbak met bovenblad en een handige verschuifbare houten werkplank. In de leefruimte kan je nu ook een 32” exemplaar bevestigen zonder dat hij in de weg hangt. De woonceldeur heeft een geïntegreerde sensor, die aangeeft wanneer de deur open is.

Mobilvetta Krosser heeft een uitgebreide standaarduitrusting:

  • Centrale vergrendeling van de leefruimte
  • Verwarmde tanks
  • Truma iNet X-systeem, waarmee alle boordelementen centraal kunnen worden bediend via een app, met name de verwarming en het warm water.
  • Tekni-Box om het elektrische systeem gemakkelijker te onderhouden, onder de zithoek, met daarin de zekeringkast, het 220V-differentieel en de boordbatterij. Je kan dus een zekering vervangen - indien nodig - zonder uit te moeten stappen.
  • Fiat Ducato: standaard uitgerust met een 140 pk-motor. Ook handmatige airconditioning, twee airbags, Tractino+ en hellingassistentie en cruisecontrol.
  • Nieuw: de Ducato wordt geleverd met mistlampen.

www.mobilvetta.it

Gepubliceerd op maandag, oktober 16, 2023 door Steven Durnez

Delen