Luxe met een ster bij Notin

Met de Lindau lanceert de Franse fabrikant een nieuwe reeks halfintegralen op Mercedes-Benz Sprin-ter, in twee indelingen met keuze uit een twinbed (Lindau JF) en centraal bed (Lindau CF). Allebei hebben ze een buitenlengte van 735 cm.

De Lindau JF heeft achterin een twinbed waarbij elk bed 80 x 200 cm groot is. De enkele bedden kunnen omgebouwd worden tot één slaapoppervlak. In de face à face-zithoek zijn optioneel nog twee extra slaapplaatsen, één in de omgebouwde zithoek en één in de vorm van een paviljoenbed van 90 x 190 cm.

Voor extra comfort aan boord voorziet Notin een 153-liter absorptiekoelkast en is er ook een afzuigkap boven het tweepits fornuis. De badkamer met toilet en wastafel is slim ontworpen en zit aan de linkerkant van het voertuig. Aan de rechterkant is er een aparte douche, die kan worden afgesloten van het voorste gedeelte van het voertuig om privacy te bieden. Voor voldoende water voor douche en co is er een schoonwatertank met een capaciteit van 100 liter. De grijswatertank heeft een capaciteit van 100 liter. Beide tanks zijn vorstbestendig ingebouwd.

Als verwarming is er een Truma Combi 6 op gas voor aangename warmte binnen, zelfs bij koudere buitentemperaturen. Fijn detail is de geïsoleerde en verwarmde garage achteraan. In de Lindau JF is die 110 cm hoog en biedt ze dus voldoende ruimte voor e-bikes of vergelijkbare voertuigen.

Het grootste verschil met de Lindau CF is het vrijstaande bed van 150 x 190 cm. Net als bij de JF kan je optioneel ook een hefbed boven de zithoek bestellen.

www.notin.fr

Gepubliceerd op maandag, oktober 16, 2023 door Steven Durnez

Delen