Lichter, stabieler, steviger, comfortabeler

Le Voyageur introduceert de nieuwe Eterna-serie die de Classic-serie zal vervangen. De nieuwe serie maakt gebruik van het verbeterde STC AL-KO chassis en dat biedt heel wat voordelen, zoals een beter rijcomfort, een vlakke vloer en meer opbergruimte. Het lagere zwaartepunt van dit chassis zorgt voor meer stabiliteit en veiligheid tijdens het rijden.

Bij deze gelegenheid lanceert de fabrikant ook een nieuw model, de integraal 7.0 GJF. Het nieuwe model heeft een lengte van 7 meter en biedt een twinbed en vier zitplaatsen. De face à face-zithoek biedt plaats aan vier personen en kan je ook omvormen tot twee extra zitplaatsen in de rijrichting. In het midden vind je de Vario-badkamer, die de beschikbare ruimte in een handomdraai omvormt tot een ruime douchecabine.

Aan de andere kant biedt de keuken royale opbergruimte, met kastjes van hout en wit gelakt materiaal en met zwarte kranen. De slaapkamer heeft twee aparte bedden. Er is een extra slaapplaats in het standaard hefbed boven de stuurcabine.

Wat je wil weten over de integrale campers uit de Eterna-serie

  • Modern design met een front geïnspireerd op de prestigieuze Mercedes Heritage-modellen
  • Nieuwe Full LED-koplampen.
  • Zelfde dakontwerp als de Heritage-serie: deze overlappingstechnologie zorgt voor stevigheid en isolatie.
  • Nieuwste generatie Super B 150 Ah lithiumbatterijen voor meer autonomie.
  • 123 kilo aan beschikbare opties, zonder dat dit ten koste gaat van het laadvermogen dankzij het gewichtsverlies van het Al-ko chassis en het gebruik van lichtere materialen

www.levoyageur.fr

Gepubliceerd op maandag, oktober 16, 2023 door Steven Durnez

Delen