Italiaanse klasse van Laika

Met de nieuwe integraal Kreos H5109 lanceert Laika een integraal die de unieke reputatie van het merk nog maar eens in de verf zet. De nieuweling is 789 cm lang en krijgt een Al-Ko AMC-chassis met versterkte ophanging en dubbele vloer.

De gloednieuwe Kreos H5109 valt op door zijn design. De nieuwe integraal heeft een vloeiende en elegante uitstraling met een monocoque voorkant van glasvezel en een gedetailleerde autostijl grille, volledig omringd door ledverlichting. In het oog springend is zijn grote voorruit met slankere raamstijlen, wat je gezichtveld vergroot. De zijramen zijn voorzien van dubbel glas.

Het interieurontwerp van de cabine is ook met grote zorg uitgevoerd. De portierpanelen, de bekleding van de bestuurdersdeur en het zijmeubilair zijn voorzien van elementen van ecoleer, benadrukt door zichtbare stiksels. Er zijn twee houders voor tablets en smartphones, samen met USB-poorten.

De bestuurdersdeur is bijzonder breed, heeft een bekerhouder en sluit automatisch met de centrale vergrendeling. De cabineverduistering is gemaakt van technisch textiel en heeft een magnetisch sluitsysteem. Het voorruitgordijn kan in verschillende standen geplaatst worden en wordt elektrisch bediend vanaf hetzelfde paneel als de zijspiegels.

Wat je wil weten over de binnenkant:

  • Traditionele indeling: een L-vormige zithoek, aparte eenpersoonsbedden en een aparte doucheruimte.
  • Elektrisch verstelbaar hefbed van 195 x 140 cm met Froli lattenbodem en gestoffeerde hoofdeinden, LED-leeslampjes en USB-poorten.
  • De keuken is uitgerust met een gasoven, een koelkast van 153 liter en een dubbele gootsteen.
  • Optioneel kan er ook een vaatwasser en een koffiemachinehouder worden geïnstalleerd.

www.laika.it

Gepubliceerd op maandag, oktober 16, 2023 door Steven Durnez

Delen