Focus op design en techologie bij Concorde

Voor 2024 zijn de belangrijkste evoluties bij Concorde voornamelijk gericht op de zeven Cruiser Daily alkoofcam-pers. Ze worden aangeboden als speciale ‘Diamond Series’.

Zowel het exterieur als het interieur zijn gebaseerd op die van de Liner-collectie, het allerbeste op het gebied van design en technologie, en met maximale standaardvoorzieningen. Oom te beginnen is de cabine niet langer wit, maar ‘Leipzig grijs’ metallic lak. Deze speciale serie kreeg vanbuiten een gestileerde diamantbelettering en een koperkleurige bliksemschicht over de hele lengte.

Het Iveco-chassis voldoet aan de hoogste normen. De Cruiser Daily Diamond Series heeft een 3-liter motor met een vermogen van 152 kW (207 pk). De 8-traps automatische transmissie is ook inbegrepen, net als luchtvering op de achteras, Bi-Led koplampen en aluminium velgen. Binnenin de voertuigen zijn de bekleding en stoffering herzien. Het meubilair is verkrijgbaar in ‘Jatoba Brilliant’ afwerking. De deuren en wanden zijn nu van donker hout. De bekleding heeft een speciale vanillekleur in lederen afwerking.

Deze speciale serie werd aangevuld met:

  • Een elektrisch voedingspakket met lithiumbatterijen (2 x 200 Ah).
  • Een oplaadpakket.
  • Een navigatiesysteem met achteruitrijcamera;
  • Elektronische afvoerventielen voor het afvalwater.

Om het comfort in de Cruiser verder te verbeteren, biedt Concorde ook meer entertainmentmogelijkheden. De multimediavoorzieningen zijn versterkt. Een satellietsysteem met Smart TV Led Full HD is beschikbaar in de woonkamer en slaapkamer, net als een geluidspakket met radio en geluidssysteem in de woonkamer.

 

www.concorde.de

Gepubliceerd op maandag, oktober 16, 2023 door Steven Durnez

Delen