Focus op de pop-up daktent

De Sun Living V-serie van klassieke buscampers bestaat uit vijf modellen, waaronder twee modellen die je optioneel met een pop-up daktent kan bestellen.

. Vorig jaar werd deze mogelijkheid al geboden op de V60 SP. Vanaf volgend modeljaar is die nu ook verkrijgbaar op de V55 SP. Een mooie extra, als je weet dat deze buscamper een buitenlengte heeft van slechts 540 cm...

Hij heeft een dwarsbed achteraan, centraal een compacte keuken en badkamer en een zithoek die bestaat uit een langsbank en de twee voorste, draaibare cabinestoelen. Dit betekent dat de kortere indelingen in totaal vier slaapplaatsen bieden en perfect zijn voor gezinnen die van het buitenleven houden of voor koppels die graag de luxe willen van een tweede slaapgedeelte met het unieke uitzicht vanop het bed.

Van de vijf buscampers zijn er drie gericht op gezinnen met kinderen: de V60 SP Family, de V65 SL en de V 65 XL. De V65 SL en de V65 XL bieden overdag dan nog eens extra leefruimte dankzij hun multifunctioneel interieur. Alle voertuigen hebben een stijlvol modern exterieur en eenvoudige, comfortabele en praktische interieurs met goede verlichting en leefruimtes. Ze zijn goed gespecificeerd en hebben Truma-verwarming.

Ten slotte lanceert Sun Living vier nieuwe optiepakketten voor een betere gebruikerservaring: Media Pack; Media NAV Pack; LED Headlight Pack en Indoor Bike Racks.

nl.sunliving.com

Gepubliceerd op maandag, oktober 16, 2023 door Steven Durnez

Delen