Benimar lanceert nieuwe reeks halfintegralen

Benimar introduceert met de Yrteo een nieuwe reeks smalle halfintegralen op basis van de Ford Tran-sit.

De Yrteo-serie vult een leegte in de markt van smalle campers, met een buitenbreedte van slechts 214 cm. Er worden momenteel twee modellen aangeboden: de Y840 (599 cm) met een dwarsbed en de Y861 (669 cm) met een tweepersoonsbed. Beide modellen zijn uitgerust met een draaibare toiletruimte, een 70 liter koelkast met een deur die zowel links als rechts kan openen, een 4000W Webasto dieselverwarming en Isofix-bevestigingen.

Wat je wil weten over de Yrtea-reeks:

  • De standaarduitrusting is zeer compleet met onder andere Start&Stop, hellingassistentie, cruisecontrol, cabine-airconditioning en inklapbare handrem.
  • De optionele Optima-afwerking voegt zetelhoezen in de cabine, een skyview-dakluik, raamverduistering voor de cabine, een achteruitrijcamera en een zonnepaneel toe.
  • Nog meer luxe is de Premium-afwerking, herkenbaar aan de Magnetic Grey cabine. Deze afwerking heeft een 170 pk motor met automaat, geïsoleerde en verwarmde vuilwatertank en een krachtigere verwarming.

De populaire Tessoro-reeks, door invoerder Dicar in de markt gezet als Cocoon, ruilt de Ford Transit in voor een Fiat Ducato of Peugeot Boxer. Meteen krijgt deze camper een volledige restyling, zowel aan de buitenkant als aan het interieur. Met de nieuwe T430 zal de Spaanse fabrikant in het najaar ook een indeling met een Frans bed introduceren. Met een buitenlengte van slechts 596 cm is dit een camper om naar uit te kijken.

 

www.benimar.es.com

Gepubliceerd op maandag, oktober 16, 2023 door Steven Durnez

Delen