Zwevegem, waar camperaars thuis zijn

Camping Zennijs

Het West-Vlaamse Zwevegem, nabij Kortrijk, opent deze maand drie exclusieve parkeerplaatsen voor campers. Op de plekken, die geen elektriciteit, sanitair of lozingspunten hebben, kunnen mobilhomes legaal parkeren zonder boetes te riskeren. Wie meer faciliteiten zoekt, kan terecht bij Camping Zennijs.

De locaties van de parkeerplaatsen zijn:

1. Parkeerplaats aan de buurttuin ‘t Spoor, op de parking van Gemeentepunt.

Vlakbij Sportpunt Zwevegem, waar je kan tennissen, paddelen, zwemmen, fitnessen en veel meer. Via het Guldenspoorpad fiets je veilig tot in het centrum van Kortrijk.

Adres: Blokkestraat 29, 8550 Zwevegem (50°49'05.1"N 3°20'13.2"E)

2. Parkeerplaats aan sportcentrum Sint-Denijs.

Groene omgeving op de parking van een sportcentrum, met directe toegang tot wandel-, fiets- en mountainbikepaden. Op een boogscheut ligt het schattige kerkje van Sint-Denijs.

Adres: Dalestraat, 8554 Sint-Denijs Zwevegem (50°44'58.0"N 3°21'59.0"E)

3. Parkeerplaats ter hoogte van het Millenniumpark.

Gelegen langs een prachtige groenzone met picknickweide, uitgerust met een picknickkast en een publieke barbecue. De Orveytwandelroute leidt de stapper langs rijke geschiedenis én natuur.

Adres: Vaartstraat, 8552 Moen (50°46'20.9"N 3°23'16.1"E)

Camping Zennijs

In tegenstelling tot de gratis parkeerplaatsen vind je op het camperpunt van Camping Zennijs wel alle faciliteiten. In deze rustige omgeving is er plaats voor 15 kampeerwagens. In de zomer kan je hier de uitdaging aangaan om je weg te vinden in een maislabyrint van twaalf voetbalvelden. Info, prijzen en reserveringen op https://www.campingzennijs.be/

Gepubliceerd op maandag, juli 5, 2021 door Tom Peeters

Delen