Westfalia stuurt je uitgerust op weg

De Kepler 5 is nieuw en best een huzarenstukje: op een lengte van 490 cm kunnen vier personen volwaardig slapen! Dit kan in de pop-updaktent met een slaapoppervlak van 195 bij 112 cm en op de ombouwbare zitbank van 187 bij 110 cm. Standaard heeft hij vijf gehomologeerde zitplaatsen.

Goed uitgerust 

De uitrusting omvat een verswatertank van 64 l, een vuilwatertank van 30 l, een keuken – via de achterklep bereikbaar – met twee gasbranders, een grote compressorkoelkast van 51 l en een Webasto-dieselverwarming.  Led-verlichting en maar liefst zes USB-aansluitingen in de leefruimte en twee in de cabine ontbreken niet. Leuk detail: als de zitbank in rijpositie staat, is er achterin nog een eenpersoonsligvlak beschikbaar. Handig om wat te rusten of een boek te lezen.  

De Jules Verne op de nieuwe Mercedes Vito is verkrijgbaar in een Élégance- en een Avantgarde-uitvoering. De nieuwe Vito is nog dynamischer en vanaf nu verkrijgbaar met een 9-traps automaat.  

De Kepler Iconic en Kepler Sixty verdwijnen uit het gamma. Hun kleurencombinaties zijn wel verkrijgbaar op de andere reeksen. Zo heb je keuze uit de combinatie zilver-rood en wit-groen.  

Gepubliceerd op vrijdag, januari 22, 2021 door Steven Durnez

Delen