Vanuit de tent recht het surfbord op

In het pop-upsurfkamp van Camping De Lakens slaap je in duinen van een nationaal park en heb je toegang tot de golven voor je tentdeur.

Wees niet verrast als je ’s nachts een damhert vlakbij je tent hoort burlen. Camping De Lakens ligt middenin de duinen in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Er zit behoorlijk wat wild in dit park en net dat contact met de natuur maakt een verblijf op het kindvriendelijke De Lakens zo top.

Hier kan je terecht met je tent, caravan of camper. Je kan er ook een hut, tent, lodge, retrotrailer, beachbus, beachdome, bell tent of safaritent huren. De kinderen beleven er de tijd van hun leven op het grote speelplein dat ook bij minder goed weer perfect toegankelijk is. In de vakanties zorgt Zep de zeemeeuw en een keicool animatieteam voor de nodige activiteiten.

Geen zin in een potje koken? Dan stap je gewoon het terras op van Restaurant Gestrand naast de camping. Toe aan wat rust? Dan moet je in de Fit & Zen Zone zijn. Sportinstructeur Skip geeft er sportlessen, van bootcamp tot boksen. Er is een uitgebreid aanbod aan massages, waaronder een geishamassage. Om het hoofd echt leeg te kunnen maken kan je er ook yogalessen, healings en mindfulness volgen. Er zijn ook beautybehandelingen te boeken, waaronder pedicure, haarstyling en gezichtsbehandelingen. Je kan er ook gebruik maken van de verschillende sauna’s.

Vanuit de duinen is het amper honderd stappen ver naar het strand. Bloemendaal is een populaire surfspot in Nederland. Veel surfers vinden dan ook de weg naar Camping De Lakens. Om het hen nog comfortabeler te maken, wordt elk jaar een pop-upsurfcamping waar je alle faciliteiten vindt die een surfer nodig heeft.

Meer info: www.campingdelakens.nl 

Gepubliceerd op dinsdag, maart 15, 2022 door Marijn Follebout

Delen