Van deze campings wordt iedereen met kinderen blij

Op zoek naar campings in Nederland met fijne speelplekken, een gemoedelijke sfeer en liefst ook nog eens lekkere koffie? Dan is het boek ‘Campings waar je blij van wordt’ iets voor jou.

Marlieke Kroon, hoofdredacteur van het reismagazine Kleine Globetrotter, selecteerde samen met Renee Schouwenburg 25 kindvriendelijke campings in Nederland. Geen grote vijfsterrencampings, maar verborgen pareltjes in het bos, aan zee of tussen de velden. Op zoek naar een camping waar je zelf pizza’s in een steenoven mag bakken, vers gebakken appeltaart kan kopen of in een natuurzwembad kan zwemmen? Marlieke en Renee weten waarnaartoe.

Alle campings zijn uitgetest door gezinnen die in het boek vertellen wat er allemaal te beleven valt voor de kinderen, wat ze leuk vonden (en wat niet) en welke uitstapjes je in de omgeving kan maken. Praktisch,  overzichtelijk én eerlijk: precies zoals een kampeergids hoort te zijn.

 ‘Campings waar je blij van wordt’, gedrukt op mooi papier en vol leuke foto’s, geeft zelfs ‘kampeertwijfelaars’ zin om op buitenavontuur te vertrekken. Het boek kost 20 euro en is te koop via de webshop van Kleine Globetrotter.

Gepubliceerd op donderdag, december 23, 2021 door Lien Lammar

Delen