Talloze interieurverbeteringen bij Elnagh

De Italiaanse fabrikant Elnagh neemt zijn topreeksen T-Loft halfintegralen met paviljoenbed en Magnum integralen onder handen.

 Ze krijgen een nieuw interieur aangemeten waar een huiselijke sfeer centraal staat. Ze combineren een donkere vloer in parketmotief met bovenkasten in blinkend laminaat in bruine en witte tinten. Qua indelingen vervoegen de vorig jaar gelanceerde verjaardagsmodellen met face à face-zithoek het aanbod. Deze bieden een centraal- of twinbed. Bijzondere vermelding is er voor de 10 jaar waterdichtheidsgarantie.

Nieuw is de T-Loft 529. Deze compacte halfintegraal is net geen 7 meter lang. Achteraan heeft hij een ruim twinbed van 200/198 bij 80 cm. Naar wens kan je het ook omvormen tot één groot slaapoppervlak. In de badkamer maakt de verdraaibare wand met wasmeubel het mogelijk om de ruimte te transformeren tot douchecabine. Voortaan is de woonceldeur 60 cm breed en werd de geïntegreerde instaptrede geoptimaliseerd.

Buscampers

De Elnagh E-Van buscampers krijgen eveneens een nieuw interieur waarin bleke tinten voor de meubels en een donkere vloer de show stelen. Je kan ze vanaf nu ook bestellen met een pop-up daktent. Hierin gaat een slaapplaats schuil van 200 bij 130 cm.  De supercompacte E-Van K2 is nieuw, met zijn buitenlengte van slechts 541 cm met dwarsbed achteraan.

Gepubliceerd op vrijdag, oktober 1, 2021 door Steven Durnez

Delen