Sunlight voortaan ook met donkere accenten

Jong, sportief en avontuurlijk: het succesvolle recept van de vijf series en 23 indelingen van Sunlight blijft. Het nieuwe seizoen focust op verbeteringen én een verrassende Adventure Edition.

Smalle halfintegraal  

De Van-reeks (niet te verwarren met de buscampers) met de typische smalle buitenbreedte van slechts 214 cm presenteert de nieuwe V69 (686 cm). Op deze beperkte afmetingen lukt het om een vrijstaand bed te plaatsen van 195 bij 140 cm. Om de ruimte open te houden is een halfhoge kleerkast voorzien, waardoor je een doorkijk krijgt tot helemaal achteraan. Met een praktische scheidingswand kan je de leefruimte afscheiden van de slaapkamer. Nieuw zijn de lattenbodems, dubbele Isofix, Dometic-ramen en een antisliplaag voor de garage. De zitkussens kregen een geoptimaliseerde vorm.  

Halfintegralen 

Ook hier komt er een extra indeling bij met vrijstaand bed. De nieuwe T 69LC is een ruime halfintegraal van 739 cm met een face à face-zithoek, een open keuken en aparte badkamer. De keuken krijgt een gasvuur met piezo-ontsteking, een stijlvolle achterwand en handige keukenhaakjes. Optioneel is een grote koelkast (167 l). Handig is het schoenenvak onder de rechterzitbank en het tafelblad in twee delen. Het interieur met paviljoenbed is modern met licht hout voor de meubels, wanden en witte kastkleppen.  

Mini-alkoof  

Met slechts 594 cm is de nieuwe A60 een supercompacte alkoofcamper met de allures van een buscamper. Hij heeft achteraan een dwarsbed, een compacte badkamer en keuken en een salon bestaande uit een langsbank en de voorste cabinestoelen. Het alkoofbed is deels opklapbaar. De kledingkast heeft een uitschuifbare opstap naar het bed.  

Uitsmijter 

Enkele modellen zijn verkrijgbaar in een Adventure Editon. Ze onderscheiden zich met hun zwarte accenten voor het exterieur, multimediapakket, airco op de motor, lederen stuur en cruisecontrol. Dit pakket is beschikbaar op alle Vans, drie buscampers en twee halfintegralen en integralen.   

Buscampers 

De Cliff 640 (636 cm) krijgt vanaf nu twinbedden met lattenbodem én een verbeterde toegang tot beide bedden. De bovenkasten zijn functioneler en wieldoppen zijn voortaan standaard. De nieuwe woonwereld Malibu Beach doet zijn intrede.  

www.antwerpmotorhomes.be 

www.caravaningcenter.be  

www.ddmobilhomes.be  

www.motorhomesdenys.be 

Gepubliceerd op vrijdag, januari 22, 2021 door Steven Durnez

Delen