Spelen met het hefbed

De Averso is een vaste waarde in het Bürstner-gamma en situeert zich in de topklasse. Naast de gewone ‘standaard’ caravan is ook een ‘Plus’-versie verkrijgbaar. Die laatste onderscheidt zich met een beproefd concept uit de campersector: een tweepersoonshefbed boven de zithoek.

De Averso is een vaste waarde in het Bürstner-gamma en situeert zich in de topklasse. Naast de gewone ‘standaard’ caravan is ook een ‘Plus’-versie verkrijgbaar. Die laatste onderscheidt zich met een beproefd concept uit de campersector: een tweepersoonshefbed boven de zithoek. 

De drie indelingen hebben allen een groot paviljoenbed boven de zithoek. Dat maakt het een zeer multifunctionele caravan, op maat van extra logés of grotere gezinnen. In totaal kan je er met zes of zeven personen in overnachten.  

  • De 500 TS is een klassieker met rondzit achteraan en een Frans bed (hoekbed) in de neus. Ernaast bevindt zich de badkamer. 

  • De 510 TK is op maat van gezinnen. Vooraan vinden we opnieuw de rondzit terug, in de neus van de caravan een treinzit en stapelbed in rijrichting. Het onderste stapelbed kan je omvormen tot een fietsengarage.  

  • De 520 Tl herneemt het maxisalon achteraan en combineert dit met een twinbed in de neus van de caravan.  

Optioneel kan je een zwaardere as bestellen tot 2.000 kg. Die kan uitgerust worden met de nieuwe 17” lichtmetalen velgen. Hij is ook verkrijgbaar als Harmony-uitvoering.  

Gepubliceerd op donderdag, januari 14, 2021 door Steven Durnez

Delen