Royale badkamer bij Dethleffs

Bij Dethleffs haal je met de Beduin Scandinavia meteen hun vlaggenschip in huis.

Dankzij de standaard warmwaterverwarming en de elektrische vloerverwarming biedt hij ook in koude nachten maximaal wooncomfort. Drie nieuwe indelingen vervoegen het bestaande gamma.

De nieuwkomers zijn 230 cm breed en 675 cm lang. In twee ervan slaap je in twinbedden die twee meter lang zijn en 85 cm breed. Je kan ze ook omvormen tot één groot ligvlak. De 550 BET is de meest opvallende met een kopkeuken over de volledige breedte van de caravan. Een groot panoramisch dakvenster ontbreekt niet. Hij heeft centraal een grote zithoek met tegenoverstaande zitbank en het twinbed.

De royale badkamer strekt zich uit over de volledige achterwand. De 550 SE heeft het twinbed tegen de achterwand en centraal de keuken en badkamer. Bijzonder hier is de L-vormige zithoek vooraan met een wandmeubel naast de woonceldeur. Je kan er een televisie plaatsen tot 32”. Slaap je liever in een vrijstaand bed van 205 bij 150 cm? Dan kies je voor de 550 RD. Deze heeft een gescheiden badkamer zoals we die kennen uit de campers.

Gepubliceerd op vrijdag, oktober 1, 2021 door Steven Durnez

Delen