Rollerteam kiest voor stabiliteit en meer keuze

Rollerteam geeft zijn klanten meer keuze in slaapplaatsen met meer modellen met een paviljoenbed boven de zithoek.

Met of zonder paviljoenbed 

Om een nog groter publiek te bereiken geeft de Italiaanse fabrikant meer opties in het aantal slaapplaatsen. In modellen met een ‘P’ in het nummer kan je de zithoek standaard ombouwen tot een slaapplaats, want een paviljoen ontbreekt hier. Ideaal voor een reizend koppel. In modellen met ‘TL’ kunnen tot vier personen slapen, dankzij het standaard paviljoenbed. Hier is het ombouwen van de zithoek tot slaapplaatsen optioneel.  

Nieuwe indelingen 

De Kronos en de Zefiro bieden dezelfde indelingen aan, het interieur verschilt: donker hout met witte accenten in de Kronos en een licht interieur met witte accenten voor de Zefiro.  

  • Kronos/Zefiro 234 TL (699 cm): unieke halfintegraal met een XL face à face-zithoek, paviljoenbed (190  x 160 cm) en een badkamer over de volledige breedte. Uniek is de dressing achteraan met onderin een garage die je kan omvormen tot een eenpersoonsbed van 210 bij 70 cm.  

  • Kronos/Zefiro 266 TL (745 cm): ruime halfintegraal met drie privacyzones: leefruimte, badkamer en slaapkamer kunnen van elkaar afgescheiden worden met deuren. Het wasmeubel van de badkamer staat tegen het voeteinde van het vrijstaande bed (150 x 190 cm). Dit model is ook beschikbaar zonder paviljoenbed als 266 P.  

  • Kronos/Zefiro 271 M (599 cm): deze klassieker onder de alkoven maakt zijn comeback. Hij heeft achteraan een stapelbed tegen de achterwand (215 x 76 cm), een compacte badkamer en keuken en vooraan een klassieke treinzit. Het alkoofbed is 209 bij 160 cm. 

  • Kronos/Zefiro 291 TL (599 cm): supercompacte halfintegraal met achteraan een dwarsbed met eronder een ruime garage en grote dressing. Deze indeling is ook verkrijgbaar zonder paviljoenbed (291 P) en alkoof (291 M).  

Granduca zonder paviljoenbed 

De vorig jaar gelanceerde halfintegraal met dubbele bodem, Granduca (Fiat Ducato), blijft onveranderd. Nieuw is wel dat de drie indelingen vanaf nu verkrijgbaar zijn zonder een paviljoenbed (P-versies). Er is keuze uit een vrijstaand bed (276), twinbed (287) en dwarsbed (298). 

Buscampers 

RollerTeam voegt een instapserie (Livingstone, drie indelingen) toe om nieuwe klanten over de streep te trekken. De andere reeksen zetten zich verder als Livingstone Sport Limited en Livingstone Advance. Nieuw is de Duo XL (636 cm) met een elektrisch hefbed achteraan van 190/180 x 192 cm. Ideaal om fietsen en moto’s in te vervoeren. Hij heeft een laadvolume tot 1.500/2.400 liter. Nieuw is de optie pop-updaktent op alle Sport en Advance modellen, ongeacht de lengte van het voertuig.  

www.rollerteam.it 

 

Verkrijgbaar bij www.urbano.be  

Gepubliceerd op vrijdag, januari 22, 2021 door Steven Durnez

Delen