Rimor kiest de kaart van genot

Rimor is een van de weinige constructeurs die campers aanbiedt op een Renault Master-chassis. De vorig jaar gelanceerde Hygge-reeks was nochtans een groot succes. Voor het seizoen 2022 kiest de Italiaanse fabrikant opnieuw voor buscampers op een Renault Master, naast een bestaand aanbod op Fiat Ducato.

Een van die nieuwe modellen is de Hera, beschikbaar in twee indelingen en verschillende buitenafmetingen. Zo is de Hera 54 zo’n 554 cm lang, met een dwarsbed. De Hera 95 is langer (620 cm) en heeft een twinbed.

In beide voertuigen geniet je van een kwalitatieve uitrusting. Zo vind je er een krachtige 145 pk motor, Truma 4-dieselverwarming en airco op de motor. Het is comfortabel rijden door de cruisecontrol en USB/MP3/DAB-radio met stuurbediening. Op je bestemming zijn de 80 l compressorkoelkast en een elektrische instaptrede dan weer grote troeven.

Ook het interieur is genieten, met een chique, donkere vloer in parketmotief en de combinatie van bleke en donkere kasten en wanden. In de badkamer creëert een opklapbare wastafel voldoende ruimte.

Verkrijgbaar bij

www.rimor.it

Gepubliceerd op vrijdag, oktober 1, 2021 door Steven Durnez

Delen