Revolutionaire buscamper van Bürstner

Met de nieuwe Eliseo C644 doet Bürstner zijn reputatie van ‘innovator’ alle eer aan. Ze slagen erin om in een buitenlengte van 636 cm een maxisalon te combineren met een paviljoenbed en een fietsengarage.

De nieuwe C644 is de vijfde plattegrond in de populaire buscampers reeks Eliseo op Fiat Ducato. Innovatief is hij zeker. Het keukenblok is het enige dat op zijn normale plaats – naast de schuifdeur – blijft staan.

Achteraan beschik je over een ruime, volwaardige rondzitgroep met een grote, inklapbare tafel. Tegen het plafond hangt een manueel te bedienen paviljoenbed. Dit laat zich makkelijk manoeuvreren aan de hand van een hendel onderin het bed. Met de zithoek die je kunt ombouwen beschik je zowaar over vier volwaardige slaapplaatsen.

Het is even wennen maar de badkamer bevindt zich vooraan, ter hoogte van de bestuurderstoel. Geen tafel dus, enkel de mogelijkheid om te vertoeven in draaibare cabinestoelen. De natte cel omvat naast het toilet ook een draaibare wand met wastafel om zo comfortabel te kunnen douchen.

Een mooie verrassing is achteraan de Eliseo te vinden. Bij het openen van de achterdeuren krijg je zicht op een garage waar perfect twee fietsen in passen.

Meer info

www.buerstner.com

www.campingshowvervaet.be

www.vanomobil.be

Gepubliceerd op woensdag, april 6, 2022 door Steven Durnez

Delen