Maak kennis met je nieuwe droomhuis op wielen

Het Caravansalon in Düsseldorf, de jaarlijkse kermis voor fans van een huis(je) op vier wielen, vindt plaats van zaterdag 28 augustus tot en met zondag 5 september.

Het Caravansalon, de grootste beurs voor caravans en campers ter wereld, is aan zijn 60e editie toe. 645 merken tonen in 13 hallen van de Messe van Düsseldorf hun nieuwste speelgoed. Zowel geroutineerde camper- en caravanbewoners als geïnteresseerde groentjes zijn welkom.

“In Hal 12 kom je in de starterswereld te weten hoe je begint met deze speciale vorm van vakantie”, aldus projectdirecteur Stefan Koschke. “Hier beantwoorden experts basisvragen over het passende modeltype, het toegelaten totale gewicht en technische details van de voertuigen.”

In Düsseldorf kan je niet enkel advies krijgen, maar ook nieuwe types bekijken. Naast caravans en campers worden er ook fietsen, tenten en ander kampeermateriaal getoond aan de wereld. Nieuw is de hal waar bezoekers kennis kunnen maken met campings, regio’s en bestemmingen, met een extra focus op natuurbeleving.

Dagtickets kosten 15 euro en kunnen enkel online gekocht worden. Enkel toegang voor wie bewijs van negatieve test of vaccinatie kan voorleggen.

Meer info: https://www.caravan-salon.com/nl/Home/Internationale_Startseiten/home_nl

Gepubliceerd op vrijdag, augustus 27, 2021 door Tom Peeters

Delen