Le Voyageur gaat voor le chic

Het luxemerk uit de Pilote-groep ondergaat enkele stevige wijzigingen.

Het dashboard van de integralen is nieuw en bevat enkele stijlvolle elementen in lederen afwerking. De bovenkasten krijgen een zeer modern en hoekig design. Standaard zijn ze verkrijgbaar in mat wit, optioneel in glanzend wit. Ook de interieurvarianten krijgen een nieuw jasje. Je kan kiezen uit vijf woonwerelden. Het meubilair is verkrijgbaar in Dunes, wat doet denken aan een typisch chaletmotief, en Riviera, met een stijlvol glanzend bruin. Als stevig contrast zijn heel wat decoratie-elementen herzien in een zwarte kleur. Die vinden we terug in de keuken met onder andere praktische haken en kranen, in de badkamer, gordijnroedes, schakelaars, deurklinken, handdoekhouders en toiletpapierhouder.  

Qua uitrusting noteren we de nieuwe Dometic-koelkast met dubbele deur, nieuwe batterijbooster, plaats voor televisies van 24” tot 32” en een nieuwe lithiumbatterij van 210 ah in de plaats van 16 ah.  

Verjaardagsreeks 

Om het veertigjarige bestaan in de verf te zetten wordt er een speciale reeks in de markt gezet, gebaseerd op de modellen 7.8 (785 cm) en 8.5 (855 cm), uiteraard in combinatie met een zeer royale uitrusting.  

Gepubliceerd op vrijdag, januari 22, 2021 door Steven Durnez

Delen