Knaus lanceert volledig uitgeruste Platinum Selection

Enkele jaren terug presenteerde Knaus een halfintegraal op MAN-chassis. Vandaag zet de Duitse fabrikant hem stevig in de markt als de volledig uitgeruste Platinum Selection. De Van TI Plus 650 MEG is een populaire halfintegraal met twinbed en is slechts 220 cm breed.

Full option Platinum Selection

Uiterlijk herken je hem meteen aan zijn exterieurdesign in grijstinten en de gladde zijwanden met aangepaste stickers. De 17” aluminium velgen en de typerende Knaus Cat Eye Evolution achterlichten bepalen mee het markante uiterlijk.

Ook aanwezig in dit pakket: een voortentlamp met bewegingssensor, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, een antracietkleurige luifel, een serviceluik aan bestuurderszijde, een handige gasfleshouder en luchtvering op de achteras voor meer rijcomfort. We noteren ook nog de premium-cabinedeur met meervoudige vergrendeling, ramen met verduisteringsrolgordijn, geïntegreerd parapluvak en multifunctionele opbergtas in Knaus-design.

Rijkelijk interieur

Het interieur - in een kleurstelling in zacht bruine tinten met witte accenten - overtuigt met de slijtvaste Active Rock-bekleding en aangepaste sfeerverlichting. Een Midi-Heki dakvenster met verlichting, chroompakket en een bedextensie om de twinbedden om te vormen tot één groot ligvlak ontbreken evenmin. De comfortstoelen in de bestuurderscabine zijn draaibaar en in hoogte verstelbaar.

Comfort is overal aanwezig met een remisverduistering, airconditioning, BWT waterfiltersysteem, Truma iNet systeem, CP-Plus bedieningspaneel en Oyster 60 Premium Twin satelliet met 32" LED TV en TV-voorbereiding in het slaapgedeelte. Met een voucher kun je zelfs een gratis MediKit bestellen. Deze mobiele apotheek omvat een set met wondspray, desinfectiespray en diverse geneesmiddelen.

Complete stuurcabine

De stuurcabine omvat DAB+ radio, een multifunctioneel stuurwiel, het navigatiesysteem MAN Media VAN Business, het start-stopsysteem met remenergieterugwinning, een achteruitkijkcamera en diverse hulpsystemen voor de bestuurder zoals vermoeidheidsdetectie, cruise control met snelheidsbegrenzer, hill assist, noodremassistentie en multi-collision brake.

De nieuwe Van Ti Plus Platinum Selection wordt standaard geleverd met 140 pk voorwielaandrijving en een 6-versnellingsbak, maar is ook leverbaar met 177 pk in voor- of vierwielaandrijving en een 8-traps automatische versnellingsbak.

Gepubliceerd op zondag, maart 21, 2021 door Steven Durnez

Delen