Kabe zet je veilig op weg

De Zweedse fabrikant, herkenbaar aan het iconische rood, herschikt zijn serie halfintegralen. Mercedes blijft trouw op post en ook voor veilig reizen heeft Kabe leuke nieuwigheden in de aanbieding.

Focus op de Travel Master 

Bij de halfintegralen Travel Master krijgt de Royal voortaan een Mercedes Benz-onderstel. Hij profiteert daarbij van een zeer uitgebreide standaarduitrusting, met name een 170 pk krachtige motor, 9-traps automaat, lederen stuur, remassistent, MBUX 10,25” en Attention Assist. Naar wens kan je met het optionele Mercedes-comfortpakket en het designpakket voor het exterieur de Royal nog exclusiever maken. Het exterieur krijgt nieuwe, dynamische striping. Zoals steeds bij Kabe zijn grijze en rode kleuren nadrukkelijk aanwezig. Die nieuwe striping is ook van toepassing op de integralen. 

Nieuw interieur  

De Classic, Royal, Crown en Imperial krijgen een nieuw interieur in Nordic Oak. De wandbekleding is nieuw, net als de vloer in parketmotief. In de keuken vallen de nieuwe, stevige werkbladen in laminaat op en details in plexiglas, onder andere bij de praktische barkast. In de zithoek krijgen de tafelbladen ook een nieuw bovenblad in laminaat. Bijzonder zijn ook de draadloze oplaadpunten in alle integraalmodellen en de meeste halfintegralen van de reeksen Royal, Crown en Imperial.  

Veilig onderweg  

Kabe focust crashveiligheid. Een mooi voorbeeld daarvan is de stabiele opbouw, bestaande uit verlijmingstechnieken in combinatie met zeer stevige chassisverbindingen. Rond de accu’s en de watertanks zijn stalen frames aangebracht. In het interieur zijn tafelbladen opklapbaar én te vergrendelen. Afhankelijk van de reeks zijn er ook hulpmiddelen die de veiligheid bevorderen tijdens de reis: een remassistent, ESP, regensensor, zijwind- en rijbaanassistent en de verlichtingsassistent.  

Wereldprimeur! 

De luxueuze Imperial krijgt standaard een Alde-zoneverwarming. Dit is een wereldprimeur die beslist nog navolging krijgt. Via dit systeem kan je de verwarming aansturen in twee zones. De toiletruimte is altijd verwarmd via een retourleiding.  

Buscamper 

Deze krijgt ook een interieur in Nordic Oak, met de nieuwe wandbekleding en vloerbekleding. Hij krijgt ook een draadloos oplaadpunt in de keuken.  

Gepubliceerd op vrijdag, januari 22, 2021 door Steven Durnez

Delen