Itineo denkt out of the box

De ontwerpers van Itineo, bekend om de markante integralen, verrassen ook in 2021 met vier nieuwe, originele indelingen, waaronder twee als speciale Spirit-reeks.

De Spirit zit goed 

De Spirit herken je aan het exclusieve buitendecor, stoffering met logo, paneel met wandverlichting in de keuken, lederen stuurwiel en stijlvolle chroomelementen.  

  • De MC740 Spirit (740 cm) heeft een vrijstaand bed van 160 bij 195 cm, een ruime face à face-zithoek met open L-keuken en een ontdubbelde badkamer. Het hefbed vooraan meet 140 bij 190 cm. De garage heeft een hoogte van 900/120 cm. 

  • De SB740 Spirit (740 cm) heeft achteraan een kinderslaapkamer met een stapelbed tegen de achterwand en een aanpalende zithoek voor twee personen. Vijf gehomologeerde zitplaatsen zijn standaard, tot zeven slaapplaatsen is optioneel.  

Minder dan zeven meter 

De trend van korte voertuigen inspireert Itineo om twee nieuwe indelingen op de markt te brengen: 

  • MC700 (699 cm) heeft een vrijstaand bed van 140 bij 195 cm dat zo geplaatst is dat er nog ruimte is voor een douchecabine ernaast. De leefruimte bestaat uit een face à face-zithoek en een open L-keuken. 

  • SC700 (699 cm) is een familiemodel met een XXL leefruimte waarin een gigantische face à face-zithoek de show steelt. Achteraan bevindt zich een stapelbed (73 bij 200 cm) tegen de achterwand met aansluitend een badkamer over de volledige breedte van het voertuig.  

Algemene verbeteringen 

Het nieuwe front springt meteen in het oog.  De garages krijgen een standaardhoogte van 90 cm bij vaste bedden, 120 cm bij in de hoogte verstelbaar bedden. Nieuw in het interieur zijn een dubbele USB-aansluiting en een 150 l grote koelkast met dubbele deur. De stahoogte in de douche wordt 192 cm, de bijbehorende sfeerverlichting doet de rest.  

Ook nog halfintegralen 

Twee van de drie halfintegralen zijn nieuw.  

  • De FC600 (599 cm) is ultracompact met een hoekbed en nog twee optionele slaapplaatsen: een elektrisch bedienbaar paviljoenbed (96/78 bij 196 cm) en een ombouwbare zithoek (76  x 200 cm). De koelkast heeft een inhoud van 142 l.  

  • De PJ700 (699 cm) is een klassieker met een twinbed achteraan, centrale badkamer en keuken en een maxisalon. Ook hier zijn het elektrisch paviljoenbed en om te bouwen zithoek optioneel. De garage is 120 cm hoog. 

Ook nieuw: By Rapido stickers, het optionele, elektrische paviljoenbed op alle drie de modellen en een moderne badkamer met zwarte accenten. Met het optionele Elite-pack kies je voor een celdeur met dubbele sluiting, raam en vuilnisemmer, een achteruitrijcamera en led-designachterlichten. 

Gepubliceerd op vrijdag, januari 22, 2021 door Steven Durnez

Delen