Is het Nederland of Zweden? Op Camping Oetdoor ervaar je Scandinavië dicht bij huis

De Achterhoek in de Nederlandse provincie Gelderland telt veel natuurschoon. Manon creëerde in het plaatsje Haarlo haar eigen stukje Scandinavië met Camping Oetdoor, Achterhoeks voor ‘buiten leven’.

In deze sfeervol ingerichte camping kom je ongetwijfeld op adem. De camping wordt omringd door bos, weidse landschappen en water. Je kan gratis gebruik maken van kano’s, sups en fietsen om de prachtige omgeving te verkennen. Het koken gebeurt er boven houtvuurtjes. Ook het gebruik van de kampvuurpannen is gratis. Tegenover de camping is een natuurlijke zwemvijver. In de Fika bar worden ’s morgens verse broodjes geserveerd en zijn er koffie, thee en zoetigheden verkrijgbaar. ’s Avonds wordt er bijgepraat in de gezamenlijke woonkamer met houtkachel.

Het kampeerseizoen loopt er van 24 december tot 6 maart en van 15 april tot 1 oktober. Je kan er terecht met je eigen tent, caravan of camper of je kan er een ingerichte bell-tent of een stuga, een Scandinavische blokhut, huren. Op stap met familie of vrienden? Dan kan je een volledig veldje afhuren op camping Oetdoor. Hoogtepunt van je verblijf is het gebruik van de wildernis spa. Zie jij je al in de hottub genieten met zicht op dartele reeën? Eventueel met een glaasje schuimwijn van een lokale wijnboer in de hand? De Achterhoek is de Nederlandse wijnregio bij uitstek.

Meer info: https://www.oetdoor.nl/

Gepubliceerd op maandag, maart 21, 2022 door Marijn Follebout

Delen