Goed uitgeruste buscampers bij Randger

Het seizoen 2022 staat voor Randger in het teken van productverbeteringen. Deze Franse fabrikant van buscampers is een relatief nieuw merk dat bouwt op Fiat-, Ford- en Renault-chassis en deel uitmaakt van de Trigano groep.

Randger zet volop in op nog comfortabelere voertuigen. Zo zijn de modellen op Ford Transit en Fiat Ducato voortaan standaard van een Teleco 100 Ah lithiumbatterij voorzien. Dit laat onder meer extra lichtschakelaars in elk deel van de buscamper toe, wat het gebruiksgemak verhoogt. De R540 (541 cm, dwars bed) op een Fiat Ducato-chassis en de modellen op een Ford Transit-chassis krijgen een nieuw keukenblok met onder meer een 70 l grote koelkast.

Randger lanceert ook de nieuwe R490, op een Ford Transit Custom-chassis. Deze compacte buscamper meet slechts 497 cm en pakt uit met vijf zitplaatsen. Die zijn vanaf het voorjaar van 2022 zelfs optioneel uit te breiden tot zes of zeven plaatsen. In de buscamper vind je een zitbank op rails voor drie personen, een keukenblok met een 41 l compressorkoelkast en een manueel te bedienen pop-updaktent. Wie wil kan optioneel ook een Webasto-dieselverwarming laten installeren.

 

Gepubliceerd op vrijdag, oktober 1, 2021 door Steven Durnez

Delen