Goboony en Land Rover trakteren op weekend gratis Land Rover Defender met daktent

Het verbod op niet-essentiële reizen blijft voorlopig van kracht tot het einde van de Paasvakantie. Veel mensen zien daardoor hun reisplannen voor de Paasvakantie in het water vallen. Goboony en Land Rover slaan de handen in elkaar en voorzien een leuk en avontuurlijk alternatief.

Na het jongste Overlegcomité stelde camperdeelplatform Goboony een sterke stijging van het aantal bezoekers en boekingen vast.  Samen met Land Rover wil het bedrijf alvast drie koppels tijdens de weekends van de Paasvakantie een onvergetelijke ‘staycation’ laten beleven in de stoere en smaakvolle Land Rover Defender met daktent.

First come, first served

Het enige wat men moet doen, is als eerste de wagen met daktent boeken via de Goboony website. De Defender kan op 12, 19 en 26 maart vanaf 10u worden gereserveerd voor de eerste drie weekends van april. Snel zijn is dus de boodschap!

Op vrijdag 12 maart kan je boeken voor het weekend van vrijdag 2 april t.e.m. dinsdag 6 april (maandag is een feestdag). Op vrijdag 19 maart kan er geboekt worden voor het weekend van vrijdag 9 april t.e.m. maandag 12 april en op vrijdag 26 maart voor het weekend van vrijdag 16 april t.e.m. maandag 19 april.

Boek hier

Unieke reisroutes

Landrover liet bovendien twee reisbloggers unieke reisroutes door België uitstippelen. De routes door België bieden voor ieder wat wils van culinaire tussenstops, tot sportieve wandel-en fietsroutes en vooral veel avontuur.

Travelblogger Sonderling toont je in een route van 350 kilometer de allermooiste plekjes van de Belgische Ardennen, te beginnen in Malmedy. De route brengt je langs de bronnen van Spa, naar het kasteel van Durbuy, de Middeleeuwse burcht van La Roche en Bouillon naar Houffalize.

Blogger Tjoolaard, een geboren en getogen kustmens schotelt ons een route van 70 km met zicht op zee voor, langs 13 badplaatsen, helemaal van De Panne tot Knokke-Heist. 

De gedetailleerde routes kan je vinden op de website van Land Rover.

 

Gepubliceerd op woensdag, maart 10, 2021 door Bart Van Belle

Delen