Florium zet in op modern interieur

Florium is het zustermerk van Fleurette. Beide merken bieden dezelfde indelingen aan, het verschil zit in de buitendecoratie en het interieur. Florium gaat voor een iets moderner interieur.

In de reeks compacte halfintegralen komt de Baxter 65 LJG bij het gamma. Net zoals de twee andere indelingen (met hoekbed) is hij slechts 223 cm breed. Kort is hij ook: 659 cm met achteraan het populaire twinbed van 194 bij 80 cm. Daaronder zit een volwaardige garage. Verder zijn er een badkamer in één ruimte, een compacte keuken en een zithoek met een zitbank en de twee voorste cabinestoelen. De Fiat Ducato krijgt onder de motorkap standaard 140 pk. Het MTM is 3.500 kg.  

De Mayflower-reeks wordt uitgebreid met twee ruime halfintegralen van 730 cm lang. Je hebt de keuze uit een twinbed van 200 bij 80 cm in de 73 LJG of een vrijstaand bed met onderliggende garage van 119 cm hoog in de 74 LMC. Het eerste model heeft een face à face-zithoek, het tweede biedt, dankzij het maxisalon, vijf gehomologeerde zitplaatsen. Beide modellen hebben standaard een gescheiden badkamer. Een paviljoenbed boven de zithoek is optioneel.  

De overige indelingen kregen kleine verbeteringen en naamswijzigingen.  

Gepubliceerd op vrijdag, januari 22, 2021 door Steven Durnez

Delen