Feest bij Eriba: de 100ste Touring 820 rolt van de band!

Als het gaat om design, aerodynamica en rijcomfort, zette Eriba in 2019 nieuwe maatstaven met de Touring 820. Met de productie van nummer 100 markeert Eriba weer een mijlpaal in het succesverhaal van zijn cultcaravanprogramma.

Met de Touring 820 heeft Eriba haar klassieke caravan opnieuw vormgegeven en een eigentijds design gegeven. Samen met een stahoogte van meer dan twee meter in het voertuig, zorgt de royalere indeling voor een nieuw en ongeëvenaard gevoel van ruimte. Ook het interieur- en exterieurdesign van het vlaggenschip van de populaire Touring-reeks werd volledig vernieuwd. Zonder zijn exclusieve karakter te verliezen, zorgen de nieuwe, geraffineerde details voor een extravagant en futuristisch design.

 

Zowel van binnen als van buiten is de Eriba Touring 820 een echte blikvanger: de typische Touring stalen kooiconstructie in combinatie met de bekleding van glad, zilverkleurig metaal geven de klassieke caravan een extra glans. Bovendien zijn de 180° panoramavensters voor en achter zo geconstrueerd dat ze van buitenaf op een doorlopende raamstrook lijken, wat het buitengewone design van het tandemasvoertuig onderstreept. Tegelijkertijd zorgen de panoramische ramen ervoor dat iedereen in de caravan het beste uitzicht heeft op het buitenleven. Het interieur valt ook op door de opvallende en afgeronde vorm van de meubels, die doet denken aan modern jachtdesign. De donkere, matte meubelafwerking met lichte oppervlakken en de standaard lederen bekleding geven het interieur een extra vleugje elegantie.

 

Meer info: www.campirama.be - www.hymer.com 

 

Gepubliceerd op maandag, mei 16, 2022 door Steven Durnez

Delen