De nieuwe T-Klasse: de veelzijdige familiewagen van Mercedes-Benz voor actieve levensgenieters

Ruimte voor het hele gezin – met tot drie kinderzitjes op de achterbank. Veel laadruimte voor vrijetijds- en sportliefhebbers. Schuifdeuren zorgen voor het snel in- en uitstappen en flexibele laadmogelijkheden. Een eigentijds design, een uitgebreid aanbod aan veiligheidsuitrusting en veelzijdige connectiviteit.

Met de nieuwe T-Klasse brengt Mercedes-Benz comfort op topniveau in zijn segment en biedt het merk ook toegang tot de wereld van Mercedes-Benz voor iedereen die behoefte heeft aan veel ruimte.

 

Dit volledig nieuwe model combineert multifunctionaliteit en veel ruimte met een hoogwaardige uitrusting: of het nu gaat om het standaard MBUX infotainmentsysteem en de elektrische parkeerrem, de optionele 17 inch lichtmetalen velgen, KEYLESS-GO, sfeerverlichting of zelfs de kunstlederen ARTICO/MICROCUT-stoelbekleding; de nieuwe T-Klasse biedt een veelzijdige serie uitrustingshighlights in zijn klasse. Een uitgebreide aanbod aan standaard veiligheidsvoorzieningen, waaronder zeven airbags en talrijke rijhulpsystemen, maken hem tot een geavanceerde, betrouwbare metgezel voor families en actieve levensgenieters. Prijzen beginnen bij € 27.365,-  incl. BTW voor de T 160 Style (gecombineerd brandstofverbruik (WLTP): 6,7 – 7,2 l/100 km, gecombineerde CO2-emissie: 153 - 162 g/km) met de 75 kW (102 pk) sterke benzinemotor in combinatie met de handgeschakelde versnellingsbak.

 

Ontdek hem hier:  T-class (mercedes-benz.be)

Gepubliceerd op dinsdag, april 26, 2022 door Steven Durnez

Delen