Crosscamp is de lieveling voor stadsmussen

Crosscamp is het nieuwste merk binnen de Erwin Hymer Group en is voortaan verkrijgbaar op de Belgische markt. Je hebt kiest uit twee varianten op Toyota en Opel.

De Flex-versie heeft een keukenblok met een geïntegreerde spoelbak, een tweepitsgasfornuis en een vers- en afvalwatertank van 10 l. De Lite-versie heeft geen keukenblok, maar wel een uitschuifbaar gasfornuis in de bagageruimte. Je geniet hier van een extra breed liggedeelte onderaan.

Het flexibele concept maakt deze twee modellen multifunctioneel inzetbaar. Met de totale hoogte van 199 cm rij je probleemloos een parkeergarage of ondergrondse parking binnen. De standaarduitrusting biedt heel wat comfort met een cruisecontrol, snelheidsbegrenzer en een automatische klimaatregeling met dubbele zones.

Je kan de Crosscamp ook naar je eigen hand zetten, met individuele opties en aantrekkelijke optiepakketten. De standaardaandrijving is een motor van 120 pk. Optioneel zijn 144 pk en 177 pk mogelijk, net zoals een achttrapsautomaat.

Ga je graag offroad, dan is het bad road-pakket een leuke optie. Het chassis is dan 25 mm hoger geplaatst, je krijgt een stalen reservewiel en een robuuste beveiliging van het onderstel. Afhankelijk van de motor en de gewichtsvariant bedraagt het laadvermogen meer dan 700 kilogram.

Verkrijgbaar bij

www.crosscamp.com

Gepubliceerd op vrijdag, oktober 1, 2021 door Steven Durnez

Delen