Chausson zet in op speciale reeksen

Seizoen 2021 staat bij Chausson in het teken van speciale reeksen, met vijf buscampers, tien halfintegralen en twee integralen. Behalve de integralen, die enkel in premiumuitvoering verkrijgbaar zijn, heeft het gamma drie uitrustingniveaus: First, Vip en Premium.

Allemaal onder de 720 cm 

Opvallend: het volledige aanbod halfintegralen zit onder de 720 cm. Compacte voertuigen winnen duidelijk terrein. Ook hier heb je de keuze uit een First Line (Fiat of Ford), Titanium Vip (Fiat) en Titanium Premium (Ford). Houd je van een donker interieur, dan is Titanium Premium wat je zoekt.  

Nieuwe indelingen: 

  • Bijzonder is de 644 (696/699 cm) met een dwarsbed van 143 bij 200 cm en daaronder een praktische kleer- en hangkast. Via een luik heb je binnenin toegang tot de garage.  

  • De 648 heeft dezelfde buitenlengte met een vrijstaand bed van 160 cm breed, en een douche en badkamer die bereikbaar zijn vanuit de slaapkamer.  

  • Deze indeling is ook verkrijgbaar in de langere 788 (716/719 cm), maar met een dubbele deur tussen slaapkamer en leefruimte.  

  • Heb je een voorkeur voor een twinbed, kies dan voor de nieuwe 777GA (716/719 cm) met bedden van 90 cm breed of waarin je een volledig ligvlak kan bouwen.  

Het neusje van de zalm 

Slechts één uitrustingsniveau bij de integralen, maar wel het neusje van de zalm: Premium Line, verkrijgbaar in twee indelingen. De nieuwe 6040 is een unieke integraal van bijna zeven meter. In deze integraal hangt er een paviljoenbed boven de grote Smart Lounge (face à face) zithoek. In de ruimte waar normaal het hefbed hing, zitten nu handige opbergvakken en een dakluik. Achteraan ligt een badkamer over de volledige breedte, net als een gigantische dressing, met eronder een garage.  

 

Buscampers  

De nieuwe V690 (636 cm) heeft achteraan een XXL-bed van 190 bij 192 en 185 bij 159 cm, afhankelijk van de bedhoogte. Door het elektrische paviljoenbed is een laadruimte van 1.500 tot 2.400 liter mogelijk! Je vindt er ook een 220 V stopcontact en buitendouche. Drie uitrustingniveaus starten met de instapreeks First Line, met een zwarte voorbumper, Vip en Premium met onder andere een panoramisch dak boven de stuurcabine. De nieuwe badkamer is nog functioneler. Met het optionele hefdak verkrijg je twee extra slaapplaatsen. Het interieur is uitgevoerd in zachte kleuren met enkele donkere accenten.  

Gepubliceerd op vrijdag, januari 22, 2021 door Steven Durnez

Delen